Viron ruotsalaisalueiden paikannimistön tutkimusta - Nissilä, Viljo (Virittäjä, 1952)
Kirja-arvio Wieselgren, Per: Ortnamn och bebyggelse i Estlands forna och hittillsvarande svenskbygder Kielenainekset Aegna (kieli: viro, sivulla: 62) Ajaturi (kieli: viro, sivulla: 63) Aldjamäki (kieli: viro, sivulla: 61) anDrekse (kieli: viro, sivulla: 63) annukse (kieli: viro, sivulla: 63) Arkna (kieli: viro, sivulla: 62) Eljas (kieli: suomi, sivulla: 61) Ello (kieli: suomi, sivulla: 61) haikka, häikkä (kieli: suomi, sivulla: 62) haldjas (kieli: viro, sivulla: 61) Haltia, -nsaari (kieli: suomi, sivulla: 61) Hemmo (kieli: suomi, sivulla: 61) Hietana (kieli: suomi, sivulla: 62) häikkä (kieli: suomi, sivulla: 62) juma (kieli: suomi, sivulla: 63) Kamela noal (kieli: viro, sivulla: 62) karil (kieli: viro, sivulla: 62) kehvel (kieli: viro, sivulla: 62) Kumbli (kieli: viro, sivulla: 61) Kumpeleenharju (kieli: suomi, sivulla: 61) Kunila (kieli: suomi, sivulla: 61) Kunila (kieli: viro, sivulla: 61) Kupna (kieli: viro, sivulla: 62) kurena (kieli: suomi, sivulla: 62) kurenalus (kieli: suomi, sivulla: 62) kurki (kieli: suomi, sivulla: 62) laugas (kieli: viro, sivulla: 62) lauva (kieli: suomi, sivulla: 62) leigari (kieli: viro, sivulla: 61) leikari (kieli: suomi, sivulla: 61) Leikarinkangas (kieli: suomi, sivulla: 61) luos|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 61) lyösö (kieli: suomi, sivulla: 61) Lyösönselkä (kieli: suomi, sivulla: 61) Löösneeme (kieli: viro, sivulla: 61) madikse (kieli: viro, sivulla: 63) Malusi (saar) (kieli: viro, sivulla: 63) Mieto, -inen (kieli: suomi, sivulla: 61) Miiduranna (kieli: viro, sivulla: 61) Paatna (kieli: viro, sivulla: 62) Palo|ksi, -s (kieli: suomi, sivulla: 63) Pelkosi (kieli: suomi, sivulla: 63) pera (kieli: viro, sivulla: 61) perko (kieli: suomi, sivulla: 61) pero (kieli: suomi, sivulla: 61) Perro (kieli: viro, sivulla: 61) Punkari (kieli: suomi, sivulla: 63) Raudna (kieli: viro, sivulla: 62) Rohosi (kieli: viro, sivulla: 63) Rummu (kieli: viro, sivulla: 61) Saareks (kieli: suomi, sivulla: 63) Saarelaisi (kieli: suomi, sivulla: 63) Teigar (kieli: viro, sivulla: 61) Teikari (kieli: suomi, sivulla: 61) Teljä (kieli: suomi, sivulla: 61) Tilli (kieli: suomi, sivulla: 61) tokkar|i, -oida (kieli: suomi, sivulla: 61) tokkardi (kieli: viro, sivulla: 61) Toomari (kieli: viro, sivulla: 63) Tuomari (kieli: suomi, sivulla: 63) Tylli (kieli: viro, sivulla: 61) Tylli, -nen (kieli: suomi, sivulla: 61) Typpi (kieli: suomi, sivulla: 61) typpy (kieli: suomi, sivulla: 61) Verla (kieli: suomi, sivulla: 62) Virpi peal (kieli: viro, sivulla: 62) Värrilä (kieli: suomi, sivulla: 62) Värälä (kieli: suomi, sivulla: 62) Äigna, Aegna (kieli: viro, sivulla: 62)