Kiinnostavaa kieli- ja kulttuurihistoriaa - Turunen, Aimo (Virittäjä, 1955)
Kirja-arvio Toivonen, Y. H.: Sana sanasta, kaksi parhaasta Kielenainekset aamu (kieli: suomi, sivulla: 385) ehtoo (kieli: suomi, sivulla: 385) elokuu (kieli: suomi, sivulla: 385) haga|nik, -rik (kieli: viro, sivulla: 386) hagerik (kieli: viro, sivulla: 386) hakeri (kieli: suomi, sivulla: 386) hakolapsi (kieli: suomi, sivulla: 386) hakopää (kieli: suomi, sivulla: 386) helmenkuu (kieli: suomi, sivulla: 385) helmikuu (kieli: suomi, sivulla: 385) ilta (kieli: suomi, sivulla: 385) jantukka (kieli: suomi, sivulla: 386) joulukuu (kieli: suomi, sivulla: 385) Kaleva, kaleva (kieli: suomi, sivulla: 387) Kalevanpoika (kieli: suomi, sivulla: 387) kesä (kieli: suomi, sivulla: 385) kevät (kieli: suomi, sivulla: 385) koi (kieli: suomi, sivulla: 385) kypsi (kieli: suomi, sivulla: 387) kypsä|vero, -raha (kieli: suomi, sivulla: 387) lauantai lauvantai (kieli: suomi, sivulla: 385) maanantai (kieli: suomi, sivulla: 385) mätäkuu (kieli: suomi, sivulla: 385) Paukkusen tasku (kieli: suomi, sivulla: 387) perjantai (kieli: suomi, sivulla: 385) punta (kieli: suomi, sivulla: 386) päivä (kieli: suomi, sivulla: 385) suvi (kieli: suomi, sivulla: 385) syksy (kieli: suomi, sivulla: 385) talvi (kieli: suomi, sivulla: 385) talvikuu (kieli: suomi, sivulla: 385) tiistai (kieli: suomi, sivulla: 385) torstai (kieli: suomi, sivulla: 385) uisk (kieli: viro, sivulla: 387) uisko (kieli: suomi, sivulla: 387) vala (kieli: suomi, sivulla: 386) vuosi (kieli: suomi, sivulla: 385) yö (kieli: suomi, sivulla: 385)