Iin paikannimien kielellisestä rakenteesta - Nissilä, Viljo (Virittäjä, 1957)
De la structure linguistique des toponymes de la région d’Ii (ranska) Kielenainekset Aate (kieli: suomi, sivulla: 66) Aatenletto (kieli: suomi, sivulla: 55-) Ahde (kieli: suomi, sivulla: 80) Ahmas (kieli: suomi, sivulla: 53) Ahopiitteri, -nniemi (kieli: suomi, sivulla: 51) Ahvenenmatala (kieli: suomi, sivulla: 55-) Ahvenkangas (kieli: suomi, sivulla: 57) Ahvenlampi (kieli: suomi, sivulla: 80) Aitametsä (kieli: suomi, sivulla: 71) Aitaussaari (kieli: suomi, sivulla: 56-) Aittaranta (kieli: suomi, sivulla: 54) Akkainpelto (kieli: suomi, sivulla: 55) Akolanranta (kieli: suomi, sivulla: 65-) Alahiedanarpa (kieli: suomi, sivulla: 84) Alahieta (kieli: suomi, sivulla: 57) Alakari (kieli: suomi, sivulla: 55) Alimmainenjuoni (kieli: suomi, sivulla: 78) Allaatinranta (kieli: suomi, sivulla: 78) Ankkuri, -kari (kieli: suomi, sivulla: 51) Antinletonhieta (kieli: suomi, sivulla: 84) Antinletto (kieli: suomi, sivulla: 55) ase (kieli: suomi, sivulla: 82) Asuinkari (kieli: suomi, sivulla: 57-) Asuinkarinnokka (kieli: suomi, sivulla: 84) Avantoapaja (kieli: suomi, sivulla: 85) avento (kieli: suomi, sivulla: 85) Eilittä (kieli: suomi, sivulla: 73) Erv|a, -oi (kieli: suomi, sivulla: 54) Ervast(i) (kieli: suomi, sivulla: 54) este (kieli: suomi, sivulla: 82) etelänokka (kieli: suomi, sivulla: 55) Etuhieta (kieli: suomi, sivulla: 55) Finninkari (kieli: suomi, sivulla: 61) Fiskeri (kieli: suomi, sivulla: 61) Foudinkari (kieli: suomi, sivulla: 61) Färinranta (kieli: suomi, sivulla: 61) Haahtikari (kieli: suomi, sivulla: 84) Haapaniemi (kieli: suomi, sivulla: 55) Haarainhieta (kieli: suomi, sivulla: 69) Hahtikari (kieli: suomi, sivulla: 55-) Hamekaula (kieli: suomi, sivulla: 81) Hanhi, -letto (kieli: suomi, sivulla: 51) Haonalus (kieli: suomi, sivulla: 65) Harisoja (kieli: suomi, sivulla: 56) Harseikko (kieli: suomi, sivulla: 51) Haukanpato (kieli: suomi, sivulla: 51-) Haukanplassi (kieli: suomi, sivulla: 61) Haukantörmä (kieli: suomi, sivulla: 84) Haukka, -la (kieli: suomi, sivulla: 51) Haukkasuvanto (kieli: suomi, sivulla: 79) Hauta (kieli: suomi, sivulla: 51) Hautaniemi (kieli: suomi, sivulla: 55) Heikistönsuo (kieli: suomi, sivulla: 56) Heinikari (kieli: suomi, sivulla: 56) Helsinginkoski (kieli: suomi, sivulla: 65) Henkikallio (kieli: suomi, sivulla: 59) Hepoharja (kieli: suomi, sivulla: 86) Hepolähde (kieli: suomi, sivulla: 80) Hepoperä (kieli: suomi, sivulla: 88) herhiläinen (kieli: suomi, sivulla: 84) Hevosenharja (kieli: suomi, sivulla: 86) Hiedanlaita (kieli: suomi, sivulla: 66) Hiedastensalmi (kieli: suomi, sivulla: 54) Hijasti (kieli: suomi, sivulla: 54) Hiukeensaari (kieli: suomi, sivulla: 52) Hiuvet (kieli: suomi, sivulla: 51) Hiuvet (kieli: suomi, sivulla: 83) Holapanranta (kieli: suomi, sivulla: 86) Holvasti (kieli: suomi, sivulla: 54) home (kieli: suomi, sivulla: 83) Hoviininranta (kieli: suomi, sivulla: 63) Hunskeri (kieli: suomi, sivulla: 59) huone(h) (kieli: suomi, sivulla: 82-) Hurun|kari, -ranta (kieli: suomi, sivulla: 84) Häskeri (kieli: suomi, sivulla: 59) Hävitön, -apaja (kieli: suomi, sivulla: 52) hörhiläinen (kieli: suomi, sivulla: 84) Ifranmatala (kieli: suomi, sivulla: 80) ihme, imeh (kieli: suomi, sivulla: 83) Ik|ko, -onkoski (kieli: suomi, sivulla: 52-) Iko, -la, -nen (kieli: suomi, sivulla: 65) Illin|koski, -pato (kieli: suomi, sivulla: 58) Ilmola (kieli: suomi, sivulla: 87) Inakari (kieli: suomi, sivulla: 59) Isolahti (kieli: suomi, sivulla: 88) Isometsä (kieli: suomi, sivulla: 73) itse (kieli: suomi, sivulla: 72) Jalasjoki (kieli: suomi, sivulla: 65) Joensuu (kieli: suomi, sivulla: 65) Jokisuu (kieli: suomi, sivulla: 53) Jormas (kieli: suomi, sivulla: 53) Joutsenensuo (kieli: suomi, sivulla: 74) Juurusoja (kieli: suomi, sivulla: 77) Juustokalla (kieli: suomi, sivulla: 55) Jyrkkäranta (kieli: suomi, sivulla: 55) Jämpsäntörmä (kieli: suomi, sivulla: 55) Jämpsäntörmä (kieli: suomi, sivulla: 74) jänes (kieli: suomi, sivulla: 85) Jänesnokka (kieli: suomi, sivulla: 55) Jänisnokka (kieli: suomi, sivulla: 85) Järventaus (kieli: suomi, sivulla: 65) kahila (kieli: suomi, sivulla: 77) Kahilanalus (kieli: suomi, sivulla: 55) Kahilanalus (kieli: suomi, sivulla: 77) Kaikkonen (kieli: suomi, sivulla: 88) Kaitanenapaja (kieli: suomi, sivulla: 56) Kaivossalkama (kieli: suomi, sivulla: 56) Kalainen (kieli: suomi, sivulla: 65) Kalevanväärä (kieli: suomi, sivulla: 84) kallainen (kieli: suomi, sivulla: 64) Kallistonsuo (kieli: suomi, sivulla: 56) Kalmolampi (kieli: suomi, sivulla: 89) Kamfärtti, -apaja (kieli: suomi, sivulla: 52-) Kannikkopelto (kieli: suomi, sivulla: 56) Karastenniitty (kieli: suomi, sivulla: 54) Karhu (kieli: suomi, sivulla: 52) Karhunsaari (kieli: suomi, sivulla: 52) Karjasnurmi (kieli: suomi, sivulla: 57) Karmistuoli (kieli: suomi, sivulla: 51) Karsikko, -apaja (kieli: suomi, sivulla: 52-) Karvo (kieli: suomi, sivulla: 52) Keihäsranta (kieli: suomi, sivulla: 55) Keinänen (kieli: suomi, sivulla: 84) Kekrikin|aro, -oja (kieli: suomi, sivulla: 70) Kello (kieli: suomi, sivulla: 87) Kestikievarinnokka (kieli: suomi, sivulla: 84) Kiiski, -apaja (kieli: suomi, sivulla: 52) Kinnaskoski (kieli: suomi, sivulla: 63) Kintaanpeukalo (kieli: suomi, sivulla: 63) Kinttainen (kieli: suomi, sivulla: 63) Kinttaissuo (kieli: suomi, sivulla: 63-) Kirjanurmi (kieli: suomi, sivulla: 57) Kissankoski (kieli: suomi, sivulla: 55) Kitinladonala (kieli: suomi, sivulla: 55) Kiukukko, -apaja (kieli: suomi, sivulla: 52) Klaama (kieli: suomi, sivulla: 52-) Klaarinkivi (kieli: suomi, sivulla: 61) Klasinranta (kieli: suomi, sivulla: 61) Klippi (kieli: suomi, sivulla: 51) Klopeikko (kieli: suomi, sivulla: 51-) Klupu|oja, -suo (kieli: suomi, sivulla: 61) Kokko (kieli: suomi, sivulla: 87) Kolmikivet (kieli: suomi, sivulla: 56) Koni, -nletto (kieli: suomi, sivulla: 51-) Koninkavio (kieli: suomi, sivulla: 70) Korkeatörmänen (kieli: suomi, sivulla: 84) Korkia, -saari, -törmänen (kieli: suomi, sivulla: 52) Kortes|aukio, -järvi, -suo (kieli: suomi, sivulla: 81) Kortetmaa (kieli: suomi, sivulla: 83) Kortteenranta (kieli: suomi, sivulla: 89) Kosteperä (kieli: suomi, sivulla: 81) Kotakoukku (kieli: suomi, sivulla: 58) Kotanenä (kieli: suomi, sivulla: 55-) Koukistonsuo (kieli: suomi, sivulla: 56) koukku (kieli: suomi, sivulla: 58) Kouristo (kieli: suomi, sivulla: 56) Kraasukka, -letto (kieli: suomi, sivulla: 52-) Krapa (kieli: suomi, sivulla: 62) Kreuksenranta (kieli: suomi, sivulla: 61) Kriisit (kieli: suomi, sivulla: 51-) Krintipelto (kieli: suomi, sivulla: 62) Krunni (kieli: suomi, sivulla: 52-) Krupu, -nlahti (kieli: suomi, sivulla: 52-) Krupunjuoni (kieli: suomi, sivulla: 67) Kruununsaari (kieli: suomi, sivulla: 61) Kröninaukko (kieli: suomi, sivulla: 61) Kuivas (kieli: suomi, sivulla: 54) Kukko (kieli: suomi, sivulla: 88) Kulu (kieli: suomi, sivulla: 53) Kuninkaanniemi (kieli: suomi, sivulla: 75) Kuokos (kieli: suomi, sivulla: 56) kuotkut (kieli: suomi, sivulla: 53) Kuotkutniemi (kieli: suomi, sivulla: 53) Kuottu|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 53-) Kurjenkari (kieli: suomi, sivulla: 65-) Kurkku, -apaja (kieli: suomi, sivulla: 52) Kurtinhauta (kieli: suomi, sivulla: 59) Kurtinkari (kieli: suomi, sivulla: 55-) Kärvänen (kieli: suomi, sivulla: 64) Käsittömä (kieli: suomi, sivulla: 75) Kästämä (kieli: suomi, sivulla: 53) Käärmeniemi (kieli: suomi, sivulla: 81) la(a)kso (kieli: suomi, sivulla: 84) Laaja, -matala (kieli: suomi, sivulla: 52) Laaka, -juoni (kieli: suomi, sivulla: 52) Laakso (kieli: suomi, sivulla: 51) lahti (laksi, laaksi) (kieli: suomi, sivulla: 74) Lainepudas (kieli: suomi, sivulla: 81) Laitakari, -saari (kieli: suomi, sivulla: 58) Laitasalmi (kieli: suomi, sivulla: 57) Lakapato (kieli: suomi, sivulla: 86) laksi (kieli: suomi, sivulla: 74) lammi (kieli: suomi, sivulla: 67) Lampakari (kieli: suomi, sivulla: 89) lampi, lamppi (kieli: suomi, sivulla: 67) Lanki, -la, -nen, lanko (kieli: suomi, sivulla: 55) Lastenkari (kieli: suomi, sivulla: 55) Latvasuo (kieli: suomi, sivulla: 70) Lavitsansuvanto (kieli: suomi, sivulla: 73) Lehmikivi (kieli: suomi, sivulla: 56-) Lehtoinmaa (kieli: suomi, sivulla: 55) Lepikkosaari (kieli: suomi, sivulla: 56) Levä (kieli: suomi, sivulla: 51) Liakka (kieli: suomi, sivulla: 67) Liedakkala (kieli: suomi, sivulla: 67) liedes, lies (kieli: suomi, sivulla: 53-) Liekse (kieli: suomi, sivulla: 53) Lies|lahti, -oja (kieli: suomi, sivulla: 66) Lintakka, -niemi (kieli: suomi, sivulla: 52) Lopeikko (kieli: suomi, sivulla: 63) Lou|e, -keenhamina (kieli: suomi, sivulla: 52) Loutti (kieli: suomi, sivulla: 52) Luhanlammi (kieli: suomi, sivulla: 67) Lukkarinterä (kieli: suomi, sivulla: 55) Luukela (kieli: suomi, sivulla: 62) Luusinokka (kieli: suomi, sivulla: 74) lyhde (kieli: suomi, sivulla: 83) Lähdekorpi (kieli: suomi, sivulla: 80) Lähdesuo (kieli: suomi, sivulla: 57-) Lähteenalus (kieli: suomi, sivulla: 68) Lämpsänjärvi (kieli: suomi, sivulla: 74) Maaletto (kieli: suomi, sivulla: 58) Made, -apaja (kieli: suomi, sivulla: 52-) Madetkoski (kieli: suomi, sivulla: 83) Maitovalkama (kieli: suomi, sivulla: 59) Makauskivi (kieli: suomi, sivulla: 56-) Maksa (kieli: suomi, sivulla: 59) Matehenpyrsty (kieli: suomi, sivulla: 78) Meriänjärvi (kieli: suomi, sivulla: 57) Metsikki (kieli: suomi, sivulla: 73) Metsikko (kieli: suomi, sivulla: 73) Metsännenä (kieli: suomi, sivulla: 71) Metsänniemi (kieli: suomi, sivulla: 74) Metsäpelto (kieli: suomi, sivulla: 73) Moisanen (kieli: suomi, sivulla: 52) Muhos (kieli: suomi, sivulla: 53) Multas (kieli: suomi, sivulla: 54) murhe, mureh (kieli: suomi, sivulla: 82-) Murronmättäikkö (kieli: suomi, sivulla: 56) Mäkelä (kieli: suomi, sivulla: 85) Mälsenperä (kieli: suomi, sivulla: 84) Männikk|älä, -ölä (kieli: suomi, sivulla: 85) Mänty (kieli: suomi, sivulla: 52) Mäntyapaja (kieli: suomi, sivulla: 52) Mättäissuo (kieli: suomi, sivulla: 77) Mörö, -napaja (kieli: suomi, sivulla: 52) Naistenkari (kieli: suomi, sivulla: 66) Naistenletto (kieli: suomi, sivulla: 55-) Neitsyenoja (kieli: suomi, sivulla: 57) Nielu, -pato (kieli: suomi, sivulla: 52) niitt|u, -y (kieli: suomi, sivulla: 85) Nooperi, -njuoni (kieli: suomi, sivulla: 52-) Nostinperä (kieli: suomi, sivulla: 57) Nukkuja, -nmatala (kieli: suomi, sivulla: 52-) Nuoritsa (kieli: suomi, sivulla: 72) Nurmio (kieli: suomi, sivulla: 57) Nyrrysperä (kieli: suomi, sivulla: 56) Ohravainio (kieli: suomi, sivulla: 70) Ojalanterä (kieli: suomi, sivulla: 56) Ojanniemi (kieli: suomi, sivulla: 55) Onkipelto (kieli: suomi, sivulla: 57) Orastinsuo (kieli: suomi, sivulla: 54) ori, orih, orhi (kieli: suomi, sivulla: 83) pa(a)rma (kieli: suomi, sivulla: 84) Paharämiö (kieli: suomi, sivulla: 57) pahta (kieli: suomi, sivulla: 84) paiste (kieli: suomi, sivulla: 83) Pajarin|kallio, -koski (kieli: suomi, sivulla: 58) Paka|nen, -senkari (kieli: suomi, sivulla: 65) Palo|ksi, -s (kieli: suomi, sivulla: 53) Palukanranta (kieli: suomi, sivulla: 55) Palukanväri (kieli: suomi, sivulla: 61) Palvettu, -nlahti (kieli: suomi, sivulla: 52) Palvitunperä (kieli: suomi, sivulla: 84) Parha (kieli: suomi, sivulla: 55) Parha(n)niemi (kieli: suomi, sivulla: 90) Paskosuo (kieli: suomi, sivulla: 89) Peililetto (kieli: suomi, sivulla: 57) peite (kieli: suomi, sivulla: 82) pelko (kieli: suomi, sivulla: 84) perhonen (kieli: suomi, sivulla: 84) Perkaus (kieli: suomi, sivulla: 56) Personoja (kieli: suomi, sivulla: 55) Peurankalla (kieli: suomi, sivulla: 70) Peurantakusta (kieli: suomi, sivulla: 65) Piikit (kieli: suomi, sivulla: 53) Piironginmatala (kieli: suomi, sivulla: 65) piispa (kieli: suomi, sivulla: 84) Pikkujaako (kieli: suomi, sivulla: 64) Pikkumänty (kieli: suomi, sivulla: 59) Pinnointausta (kieli: suomi, sivulla: 65) Pirttikari (kieli: suomi, sivulla: 55) Pitsinkari (kieli: suomi, sivulla: 62) Plassinnokka (kieli: suomi, sivulla: 61-) Plevna, -nmatala (kieli: suomi, sivulla: 52) Plosteripelto (kieli: suomi, sivulla: 61) Plotunpelto (kieli: suomi, sivulla: 62) Pohjankuhmu (kieli: suomi, sivulla: 55-) Pohjasnokka (kieli: suomi, sivulla: 86) Porkanoja (kieli: suomi, sivulla: 89) Porrokansarka (kieli: suomi, sivulla: 89) Praava, -nletto (kieli: suomi, sivulla: 52-) Proomuranta (kieli: suomi, sivulla: 61) Prouvansaari (kieli: suomi, sivulla: 61) Prusilanranta (kieli: suomi, sivulla: 61) puhe (kieli: suomi, sivulla: 83) Punanenkeppi (kieli: suomi, sivulla: 56) puohi (kieli: suomi, sivulla: 66) Puohinkoski (kieli: suomi, sivulla: 85) Puta(h)anterä (kieli: suomi, sivulla: 63-) Puurosuo (kieli: suomi, sivulla: 70) Pyhti|nen, -senapaja (kieli: suomi, sivulla: 52-) pyörtänö (kieli: suomi, sivulla: 84) Päkkilänranta (kieli: suomi, sivulla: 62) Pätsi (kieli: suomi, sivulla: 73) Pätsilä (kieli: suomi, sivulla: 72) Pöllä (kieli: suomi, sivulla: 53) Pörhö, -lä (kieli: suomi, sivulla: 84) Raasakka (kieli: suomi, sivulla: 55) Raiska, -nletto (kieli: suomi, sivulla: 52) Rajasti (kieli: suomi, sivulla: 54) Rantio (kieli: suomi, sivulla: 57) Rapaletto (kieli: suomi, sivulla: 62) ravio (kieli: suomi, sivulla: 70) Riihiranta (kieli: suomi, sivulla: 59) Riiko, -ila, -nen (kieli: suomi, sivulla: 52) Ritoniemi (kieli: suomi, sivulla: 89) riutta (kieli: suomi, sivulla: 68) Riutta, -njuoni (kieli: suomi, sivulla: 68) Ront|ti, -insaari (kieli: suomi, sivulla: 52) Rouniopelto (kieli: suomi, sivulla: 57) Ruosteoja (kieli: suomi, sivulla: 80) Ruosteperä (kieli: suomi, sivulla: 57-) Ruotsinoja (kieli: suomi, sivulla: 71) Ruotsisenranta (kieli: suomi, sivulla: 72) Ruskeakallio (kieli: suomi, sivulla: 86) Ryhmäyssuo (kieli: suomi, sivulla: 55) Ryöp|äs, -päänranta (kieli: suomi, sivulla: 52) Ryöppähänranta (kieli: suomi, sivulla: 63) Ryöppäys (kieli: suomi, sivulla: 56) Ryöppäänsaari (kieli: suomi, sivulla: 75) Ryöskeri (kieli: suomi, sivulla: 59) Rämiö (kieli: suomi, sivulla: 57) räppänä (kieli: suomi, sivulla: 84) Rötinki (kieli: suomi, sivulla: 57) Röyttä, -nsaari (kieli: suomi, sivulla: 52-) Saarenpää (kieli: suomi, sivulla: 55) Sadinmaa (kieli: suomi, sivulla: 66) Saik|ka, -ankoski (kieli: suomi, sivulla: 52) Salonginniemi (kieli: suomi, sivulla: 65) Sankijoki, Sanginjoki (kieli: suomi, sivulla: 55) Savolainen (kieli: suomi, sivulla: 79) Savuvainio (kieli: suomi, sivulla: 79) Seljänlahti (kieli: suomi, sivulla: 65) selkä (kieli: suomi, sivulla: 84) Selkämänty (kieli: suomi, sivulla: 59) Sikosaari (kieli: suomi, sivulla: 89) silahka (kieli: suomi, sivulla: 77) Silahkamatala (kieli: suomi, sivulla: 77) Silv|a, -oi (kieli: suomi, sivulla: 54) Silva(a)sti (kieli: suomi, sivulla: 54) Simakka (kieli: suomi, sivulla: 53-) Simo, -la (kieli: suomi, sivulla: 87) Sokeritoppa (kieli: suomi, sivulla: 51) Soronen (kieli: suomi, sivulla: 56) Sorsa(n)letto (kieli: suomi, sivulla: 85) Stango (kieli: suomi, sivulla: 62) Sulikka (kieli: suomi, sivulla: 55) Suorsa (kieli: suomi, sivulla: 85) Suorsiletto (kieli: suomi, sivulla: 56) Suutarinniemi (kieli: suomi, sivulla: 55) Suvannonoja (kieli: suomi, sivulla: 79) Syväsalmi (kieli: suomi, sivulla: 55) Syväys (kieli: suomi, sivulla: 56) Särkiperä (kieli: suomi, sivulla: 55) taakka (kieli: suomi, sivulla: 84) Tallipelto (kieli: suomi, sivulla: 62) talonpoika (kieli: suomi, sivulla: 88) Tangon|maa, -törmä (kieli: suomi, sivulla: 53) Tanko, -saari (kieli: suomi, sivulla: 52) Tankokari (kieli: suomi, sivulla: 62) Tasasenletto (kieli: suomi, sivulla: 55) Tavast(e) (kieli: suomi, sivulla: 54) Teilikangas (kieli: suomi, sivulla: 78) Teppo (kieli: suomi, sivulla: 87) Tiironranta (kieli: suomi, sivulla: 55) Tolpan|ranta, -maa (kieli: suomi, sivulla: 78) Torpanranta (kieli: suomi, sivulla: 55) Traanantelto (kieli: suomi, sivulla: 62) Trattilantelto (kieli: suomi, sivulla: 62) Tuhkanurmio (kieli: suomi, sivulla: 57) Tuhkapruuki (kieli: suomi, sivulla: 61) Tukkikari (kieli: suomi, sivulla: 62) Tulisaari (kieli: suomi, sivulla: 55) tuohi (kieli: suomi, sivulla: 77) Tuokko (kieli: suomi, sivulla: 77) Tuokonkarvo (kieli: suomi, sivulla: 77) Tuoretmaa (kieli: suomi, sivulla: 83) Tupos (kieli: suomi, sivulla: 53) Turp|e, -peensaari (kieli: suomi, sivulla: 52) Tyni, -nletto (kieli: suomi, sivulla: 52) törmä (kieli: suomi, sivulla: 84) Törö, -nletto (kieli: suomi, sivulla: 52) Uiskari, -nkoski (kieli: suomi, sivulla: 52) Ukonharju (kieli: suomi, sivulla: 55) urakka (kieli: suomi, sivulla: 86) Urkistonsuo (kieli: suomi, sivulla: 86) Uusikrunni (kieli: suomi, sivulla: 55) Vaajainalus (kieli: suomi, sivulla: 55) vaate (kieli: suomi, sivulla: 83) Vaetoja (kieli: suomi, sivulla: 83) waininu-maa (kieli: viro, sivulla: 57) Vaklaletto (kieli: suomi, sivulla: 55) Valvoja (kieli: suomi, sivulla: 57) vares (kieli: suomi, sivulla: 85) Varisletto (kieli: suomi, sivulla: 85) Varkaanreikä (kieli: suomi, sivulla: 75) Vatunki (kieli: suomi, sivulla: 57-) Veitsipelto (kieli: suomi, sivulla: 73) Velkaletto (kieli: suomi, sivulla: 59) vene, -h (kieli: suomi, sivulla: 83) Vene|hamina, -kari (kieli: suomi, sivulla: 81) Venetjoki (kieli: suomi, sivulla: 83) Venäjänkari (kieli: suomi, sivulla: 70) vi(i)kate (kieli: suomi, sivulla: 84) Vihtosaari (kieli: suomi, sivulla: 55) Viirret(joki) (kieli: suomi, sivulla: 83) Vimpanlammi (kieli: suomi, sivulla: 67) Vinninkari (kieli: suomi, sivulla: 61) Viskeri (kieli: suomi, sivulla: 61) Vitsa|järvi, -oja, -niemi (kieli: suomi, sivulla: 73) Vitsasuo (kieli: suomi, sivulla: 71) Viuru, -nsatama (kieli: suomi, sivulla: 52) Vuolevinsuo (kieli: suomi, sivulla: 80) Vuotikansarka (kieli: suomi, sivulla: 80) Vuotila (kieli: suomi, sivulla: 80) Vuotinkari (kieli: suomi, sivulla: 80) Vähälänterä (kieli: suomi, sivulla: 56) Värinranta (kieli: suomi, sivulla: 61) Vääränkari (kieli: suomi, sivulla: 53) Ykspensas (kieli: suomi, sivulla: 59-) Ylimmäinenjuoni (kieli: suomi, sivulla: 78) Ylipelto (kieli: suomi, sivulla: 58) Ymmyrkäinen (kieli: suomi, sivulla: 52) Äherrys (kieli: suomi, sivulla: 52-)