Tuokkosen nimitykset suomen murteissa - Virtaranta, Pertti (Virittäjä, 1958)
Die Benennungen des Birkenrindenkörbchens in den finnischen Dialekten (saksa) Kielenainekset avosuinen (kieli: suomi, sivulla: 21) hilkari (kieli: suomi, sivulla: 19) ihollaan (kieli: suomi, sivulla: 30) Juuri, -a (kieli: suomi, sivulla: 27) juurtaa (kieli: suomi, sivulla: 27) kares, -jää (kieli: suomi, sivulla: 27) karista (kieli: suomi, sivulla: 27) karkko (kieli: suomi, sivulla: 36) kippa, kippo (kieli: suomi, sivulla: 33) kippo(i)nen (kieli: suomi, sivulla: 33) koles (kieli: suomi, sivulla: 27) kolikko (kieli: suomi, sivulla: 32-) koppi(nen) (kieli: suomi, sivulla: 34) kopponen (kieli: suomi, sivulla: 34) kropista (kieli: suomi, sivulla: 28-) kropo, -kraatari, -mestari (kieli: suomi, sivulla: 32) kropponen (kieli: suomi, sivulla: 26-) krove (kieli: suomi, sivulla: 23) kuppi(nen) (kieli: suomi, sivulla: 34) kupponen (kieli: suomi, sivulla: 34) kölö (kieli: suomi, sivulla: 33) loike (kieli: suomi, sivulla: 19) loikko, -nen (kieli: suomi, sivulla: 19) loikko, -nen (kieli: suomi, sivulla: 36) losahtaa (kieli: suomi, sivulla: 31) lovahtaa (kieli: suomi, sivulla: 31) made (kieli: suomi, sivulla: 28) mataa (kieli: suomi, sivulla: 28) mämmi (kieli: suomi, sivulla: 21) neikka (kieli: suomi, sivulla: 36) nelikko (kieli: suomi, sivulla: 32) oikko (kieli: suomi, sivulla: 36) piakkoin (kieli: suomi, sivulla: 36) portta (kieli: suomi, sivulla: 19-) pullikko (kieli: suomi, sivulla: 32) puolikko (kieli: suomi, sivulla: 32) pärähtää (kieli: suomi, sivulla: 31) rapakka : turkkir. (kieli: suomi, sivulla: 32) rapiturkki (kieli: suomi, sivulla: 32) raputurkki (kieli: suomi, sivulla: 32) rasa : turkkir. (kieli: suomi, sivulla: 32) ratsa : turkkir. (kieli: suomi, sivulla: 32) ravahdus (kieli: suomi, sivulla: 31) riekko (kieli: suomi, sivulla: 36) robi (kieli: viro, sivulla: 33) robistama (kieli: viro, sivulla: 29) ropa|ta, -huttaa (kieli: suomi, sivulla: 32) ropakka (kieli: suomi, sivulla: 32) ropeella (kieli: suomi, sivulla: 29) ropettaa (kieli: suomi, sivulla: 32) ropikko (kieli: suomi, sivulla: 21-) ropista (kieli: suomi, sivulla: 28-) ropistella (kieli: suomi, sivulla: 28) ropittaa (kieli: suomi, sivulla: 32) ropo, -kraatari, -mestari, -nikkari (kieli: suomi, sivulla: 19-) ropotella (kieli: suomi, sivulla: 32) ropottaa (kieli: suomi, sivulla: 32) ropoturkki (kieli: suomi, sivulla: 32) roppasade (kieli: suomi, sivulla: 32) roppi(sade) (kieli: suomi, sivulla: 32) roppinen (kieli: suomi, sivulla: 19-) ropponen (kieli: suomi, sivulla: 21-) ropsahtaa (kieli: suomi, sivulla: 31) ropukka (kieli: suomi, sivulla: 21-) rosahtaa (kieli: suomi, sivulla: 31) roso (kieli: suomi, sivulla: 31) rovahtaa (kieli: suomi, sivulla: 29) rove (kieli: suomi, sivulla: 19-) rovehtia (kieli: suomi, sivulla: 31) rovellaan (kieli: suomi, sivulla: 29) roveriehtilä (kieli: suomi, sivulla: 22) rovesuinen (kieli: suomi, sivulla: 21) rovikko (kieli: suomi, sivulla: 19-) rovita (kieli: suomi, sivulla: 31) rupakka (kieli: suomi, sivulla: 21-) rympsy (kieli: suomi, sivulla: 31) rypäle (kieli: suomi, sivulla: 31) rypäys (kieli: suomi, sivulla: 31) ryväs (kieli: suomi, sivulla: 31) räme (kieli: suomi, sivulla: 28) rösö (kieli: suomi, sivulla: 31) salkko (kieli: suomi, sivulla: 36) salollaan (tuohi) (kieli: suomi, sivulla: 30) seikka (kieli: suomi, sivulla: 36) talikko (kieli: suomi, sivulla: 32) tip|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 33) tuohi (kieli: suomi, sivulla: 19-) tuohikko (kieli: suomi, sivulla: 21-) tuohinen (kieli: suomi, sivulla: 22-) tuokkonen (kieli: suomi, sivulla: 23-) vaikka (kieli: suomi, sivulla: 36) vakka : vakan alle (kieli: suomi, sivulla: 21) viskain (kieli: suomi, sivulla: 19, 37)