Heikkoa logiikkaa - Hormia, Osmo (Virittäjä, 1958)
Kielenainekset ennen kuin (kieli: suomi, sivulla: 124) jos (kieli: suomi, sivulla: 124) jotta (kieli: suomi, sivulla: 124) kun, kuin (kieli: suomi, sivulla: 123-) mikäli (kieli: suomi, sivulla: 124) vaikka (kieli: suomi, sivulla: 124)