Juuri-sanan muutamista verbijohdoksista - Ingervo, Arto (Virittäjä, 1958)
De certains verbes dérivés du mot juuri) (ranska) Kielenainekset jaartaa (kieli: suomi, sivulla: 273) jurottaa (kieli: suomi, sivulla: 271) juuras (kieli: suomi, sivulla: 273) juurastaa (kieli: suomi, sivulla: 272-) juurata (kieli: suomi, sivulla: 272-) juurelda, juurdleda (kieli: viro, sivulla: 271) juurevoitella (kieli: suomi, sivulla: 270) juuristella (kieli: suomi, sivulla: 272) juurittaa (kieli: suomi, sivulla: 271) juurrat|ella, -taa (kieli: suomi, sivulla: 272) juurrella (kieli: suomi, sivulla: 271) juurruttaa (kieli: suomi, sivulla: 271) juurus, -taa (kieli: suomi, sivulla: 272) paahata (kieli: suomi, sivulla: 273) puuhata (kieli: suomi, sivulla: 273) uurastaa (kieli: suomi, sivulla: 273) uurima (kieli: viro, sivulla: 270)