Karjalaisia sanoja Vanhassa Kalevalassa - Ruoppila, Veikko (Virittäjä, 1964)
Karelische Wörter im Alten Kalevala (saksa) Kielenainekset ailus (kieli: suomi, sivulla: 19) alanenä (kieli: suomi, sivulla: 19) etona (kieli: suomi, sivulla: 20) hiema (kieli: suomi, sivulla: 20) hingata (kieli: suomi, sivulla: 20) huolitella (kieli: suomi, sivulla: 21) huolittaa (kieli: suomi, sivulla: 21) karpaso (kieli: suomi, sivulla: 21) kerus (kieli: suomi, sivulla: 24) kolttu (kieli: suomi, sivulla: 25) koropa (kieli: suomi, sivulla: 25) kutri, -t (kieli: suomi, sivulla: 25) luota(nen) (kieli: suomi, sivulla: 26) maammo (kieli: suomi, sivulla: 27) miestyttää (kieli: suomi, sivulla: 27) oljeta (kieli: suomi, sivulla: 28) olovahko (kieli: suomi, sivulla: 28) ounaus (kieli: suomi, sivulla: 28) puujailla (kieli: suomi, sivulla: 31) py(y)hkiä (kieli: suomi, sivulla: 31) saajannainen (kieli: suomi, sivulla: 31) saapka (kieli: suomi, sivulla: 32) sahmattainen (kieli: suomi, sivulla: 32) salm|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 32) satronainen (kieli: suomi, sivulla: 32) sintsi (kieli: suomi, sivulla: 33) suimastaa (kieli: suomi, sivulla: 33) sulkkuinen (kieli: suomi, sivulla: 33) talus (kieli: suomi, sivulla: 34) toivoa (kieli: suomi, sivulla: 34) tuhk|u, -a (kieli: suomi, sivulla: 34) tuohus (kieli: suomi, sivulla: 35)