vai s vierasperäisissä sanoissa? - Seppälä, Riitta (Virittäjä, 1969)
s oder s in Fremdwörtern im Finnischen (saksa) Kielenainekset bonuri (kieli: suomi, sivulla: 245) fasismi, faismi (kieli: suomi, sivulla: 242) gleteri (kieli: suomi, sivulla: 245) kamir (kieli: suomi, sivulla: 242) matsi (kieli: suomi, sivulla: 242) montaasi (kieli: suomi, sivulla: 242) plyysi (kieli: suomi, sivulla: 242) reportaasi (kieli: suomi, sivulla: 242) saali (kieli: suomi, sivulla: 243) sabotaasi (kieli: suomi, sivulla: 242) sakaali (kieli: suomi, sivulla: 243) aketti (kieli: suomi, sivulla: 242-) sankkeri (kieli: suomi, sivulla: 243) ekki (kieli: suomi, sivulla: 242-) elatiini (kieli: suomi, sivulla: 243) elee (kieli: suomi, sivulla: 243) eviotti (kieli: suomi, sivulla: 242) sketsi (kieli: suomi, sivulla: 242) laageri (kieli: suomi, sivulla: 242) nautseri (kieli: suomi, sivulla: 242-) srapnelli (kieli: suomi, sivulla: 243) tasouna (kieli: suomi, sivulla: 245) tekki (kieli: suomi, sivulla: 245) tintilla (kieli: suomi, sivulla: 242-) tinuski (kieli: suomi, sivulla: 243) tuhna (kieli: suomi, sivulla: 242) tussi, tui (kieli: suomi, sivulla: 243)