Tyyppi Etelä-Suomi, Keski-Eurooppa - Sadeniemi, Matti (Virittäjä, 1969)
Kielenainekset Ala-Satakunta (kieli: suomi, sivulla: 327) Entis-Suomi (kieli: suomi, sivulla: 327) Etelä-Suomi (kieli: suomi, sivulla: 326-) Järvi-Suomi (kieli: suomi, sivulla: 327) Keski-Eurooppa (kieli: suomi, sivulla: 327) Keski-Skandinavia (kieli: suomi, sivulla: 326) loma-Suomi (kieli: suomi, sivulla: 327) Manner-Eurooppa (kieli: suomi, sivulla: 327) natsi-Saksa (kieli: suomi, sivulla: 327) Nyky-Suomi (kieli: suomi, sivulla: 327) Sisä-Suomi (kieli: suomi, sivulla: 327) Suur-Ruovesi (kieli: suomi, sivulla: 327) Suur-Suomi (kieli: suomi, sivulla: 327) Sydän-Häme (kieli: suomi, sivulla: 327) tsaari-Venäjä (kieli: suomi, sivulla: 327) Ylä-Satakunta (kieli: suomi, sivulla: 326)