Jäännöslopuke ja loppukahdennus - Ikola, Osmo (Virittäjä, 1969)
Kielenainekset alkukahdennus (kieli: suomi, sivulla: 331) aspiraatio (kieli: suomi, sivulla: 331) henkäyslopuke (kieli: suomi, sivulla: 332) jäännös (kieli: suomi, sivulla: 331-) jäännöslopuke (kieli: suomi, sivulla: 331-) kahdennus (kieli: suomi, sivulla: 331) loppuhen|gähdys, -konen (kieli: suomi, sivulla: 331) loppukahdennus (kieli: suomi, sivulla: 211, 212-, 331, 333-) lopuke (kieli: suomi, sivulla: 331)