Johto-opin periaatteita - Lehtinen, Tapani (Virittäjä, 1974)
Kirja-arvio Zemskaja, E. A.: Russkij jazyk Kielenainekset enentyä (kieli: suomi, sivulla: 304) enetä (kieli: suomi, sivulla: 304) kirjailija, -tar (kieli: suomi, sivulla: 307) kirjoittaja (kieli: suomi, sivulla: 307) syvetä (kieli: suomi, sivulla: 308)