Lehmän kotiutuminen perheeseen, naudan asettuminen yhteiskuntaan - Vilkuna, Kustaa (Virittäjä, 1976)
Die Einbürgerung der Kuh in Familie und Gesellschaft in Finnland (saksa) Kielenainekset ahjo (kieli: suomi, sivulla: 20) Airi (kieli: suomi, sivulla: 22) Airikki (kieli: suomi, sivulla: 22) Anni (kieli: suomi, sivulla: 22) Annikki (kieli: suomi, sivulla: 22) artu (kieli: viro, sivulla: 20) Hellik (kieli: viro, sivulla: 22) Hellikki (kieli: suomi, sivulla: 22) hieho (kieli: suomi, sivulla: 19) huone(h) (kieli: suomi, sivulla: 20) härkä (kieli: suomi, sivulla: 19) Jutik (kieli: viro, sivulla: 22) Jutikki (kieli: suomi, sivulla: 22) juusto (kieli: suomi, sivulla: 21) jäärä (kieli: suomi, sivulla: 29) kaitsija (kieli: suomi, sivulla: 20) karitsa (kieli: suomi, sivulla: 29) karjatt|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 20) karsina (kieli: suomi, sivulla: 20) Kirjanen (kieli: suomi, sivulla: 22) Kirjas (kieli: viro, sivulla: 22) koipi (kieli: suomi, sivulla: 21) kytkeä (kieli: suomi, sivulla: 20) kytky(t) (kieli: suomi, sivulla: 19) lammas (kieli: suomi, sivulla: 29) laut (kieli: viro, sivulla: 20) lehmä (kieli: suomi, sivulla: 19) Lemmes (kieli: viro, sivulla: 22) Lemmikki (kieli: suomi, sivulla: 22) Lempi (kieli: suomi, sivulla: 22) liesi (kieli: suomi, sivulla: 20) lypsää (kieli: suomi, sivulla: 19) lähtemä (kieli: suomi, sivulla: 19) lääva (kieli: suomi, sivulla: 20) Maarik (kieli: viro, sivulla: 22) makkara (kieli: suomi, sivulla: 21) Mari (kieli: suomi, sivulla: 22) Marik (kieli: viro, sivulla: 22) Marikki (kieli: suomi, sivulla: 22) mulli(kka) (kieli: suomi, sivulla: 19) naud (kieli: viro, sivulla: 24) nauta (kieli: suomi, sivulla: 22-29, 39) nauttia (kieli: suomi, sivulla: 24) navett|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 20) nimik (kieli: viro, sivulla: 22) nimikko (kieli: suomi, sivulla: 22) oinas (kieli: suomi, sivulla: 29) ometta (kieli: suomi, sivulla: 20) palaa (kieli: suomi, sivulla: 20) pettää (kieli: suomi, sivulla: 19) piha (kieli: suomi, sivulla: 20) pihatto (kieli: suomi, sivulla: 20) piimä (kieli: suomi, sivulla: 21) pirtti (kieli: suomi, sivulla: 20) poikia (kieli: suomi, sivulla: 21) pyöhtää (kieli: suomi, sivulla: 19) raha (kieli: suomi, sivulla: 24) rehealune (kieli: viro, sivulla: 20) Ruotsi (kieli: suomi, sivulla: 27) sonni (kieli: suomi, sivulla: 19) sonta (kieli: suomi, sivulla: 21) tahdoin (kieli: suomi, sivulla: 27) tahto (kieli: suomi, sivulla: 26) tahtoma(a) (kieli: suomi, sivulla: 27) tanhua (kieli: suomi, sivulla: 20) tanner, tantere (kieli: suomi, sivulla: 20) tara (kieli: viro, sivulla: 20) tunkio (kieli: suomi, sivulla: 21) tupa (kieli: suomi, sivulla: 20) uuhi (kieli: suomi, sivulla: 29) valaa (kieli: suomi, sivulla: 21) valkea (kieli: suomi, sivulla: 20) vasikka (kieli: suomi, sivulla: 19) voi (kieli: suomi, sivulla: 19) vuona (kieli: suomi, sivulla: 29) vuota (kieli: suomi, sivulla: 21) väki (kieli: suomi, sivulla: 21)