Vanhimmista germaanisista lainakosketuksista ja niiden ikäämisestä - Koivulehto, Jorma (Virittäjä, 1976)
Über die ältesten germanischen Lehnberührungen und ihre Datierung (saksa) Kielenainekset a(a)lto (kieli: suomi, sivulla: 40) ahjo (kieli: suomi, sivulla: 40) ehtiä (kieli: suomi, sivulla: 45) hakea (kieli: suomi, sivulla: 39, 45) halava (kieli: suomi, sivulla: 39) halla (kieli: suomi, sivulla: 33) haltija, haltia (kieli: suomi, sivulla: 34) haud (kieli: viro, sivulla: 37) hauta (kieli: suomi, sivulla: 33-40) hautapaisto (kieli: suomi, sivulla: 37) hautoa (kieli: suomi, sivulla: 33) hautoa (kieli: suomi, sivulla: 39) heinä (kieli: suomi, sivulla: 34) hidas (kieli: suomi, sivulla: 39) horm|a, -u (kieli: suomi, sivulla: 39) huoko (kieli: suomi, sivulla: 36) huoko (kieli: suomi, sivulla: 37) huokonen (kieli: suomi, sivulla: 36) huokua (kieli: suomi, sivulla: 36) huokua (kieli: suomi, sivulla: 37) huokureikä (kieli: suomi, sivulla: 36) jauho (kieli: suomi, sivulla: 43) jouhi (kieli: suomi, sivulla: 43) kauta (kieli: suomi, sivulla: 39) koskea (kieli: suomi, sivulla: 42) koski (kieli: suomi, sivulla: 41) kärsiä (kieli: suomi, sivulla: 45) köysi (kieli: suomi, sivulla: 40) lahti (laksi, laaksi) (kieli: suomi, sivulla: 34) laih(v)o (kieli: suomi, sivulla: 44) laina (kieli: suomi, sivulla: 41) laina (kieli: suomi, sivulla: 44) lainata (kieli: suomi, sivulla: 44) laiva (kieli: suomi, sivulla: 40) laskea (kieli: suomi, sivulla: 41) lauta (kieli: suomi, sivulla: 33, 39) lõiv (kieli: viro, sivulla: 44) lõivuma (kieli: viro, sivulla: 44) löytää (kieli: suomi, sivulla: 40) mere-hauad (kieli: viro, sivulla: 37) naurishauta (kieli: suomi, sivulla: 37) pikk (kieli: viro, sivulla: 39) pitk, -ne (kieli: viro, sivulla: 39) põrgu-haud (kieli: viro, sivulla: 36) põrgu-haud (kieli: viro, sivulla: 37) purkaa (kieli: suomi, sivulla: 45) pürgema (kieli: viro, sivulla: 45) pyrkiä (kieli: suomi, sivulla: 45) pyrkää (kieli: suomi, sivulla: 45) rauta (kieli: suomi, sivulla: 33, 39, 40) rautia (kieli: suomi, sivulla: 34) salava (kieli: suomi, sivulla: 39) terva (kieli: suomi, sivulla: 40) tervahauta (kieli: suomi, sivulla: 40) terve (kieli: suomi, sivulla: 40) vesihauta (kieli: suomi, sivulla: 37)