Affektiivis[-deskriptiivis-onomatopoieettis]ten sanojen asema kielen merkkisysteemissä - Anttila, Raimo (Virittäjä, 1976)
Die Rolle des Lautmalereiwortschatzes (u. dgl.) im Zeichnensystem der Sprache (saksa)