Suomalaisten esihistorian kysymyksiä - Sammallahti, Pekka (Virittäjä, 1977)
Problems of Finnic prehistory (englanti) Kielenainekset aaja (kieli: suomi, sivulla: 131) ahku (kieli: suomi, sivulla: 121) ahrain, atrain (kieli: suomi, sivulla: 131) aihe (kieli: suomi, sivulla: 121, 122) airut (kieli: suomi, sivulla: 121) aista(i)ta (kieli: suomi, sivulla: 121) aisti (kieli: suomi, sivulla: 122) aivina (kieli: suomi, sivulla: 121) aljo (kieli: suomi, sivulla: 121) allas (kieli: suomi, sivulla: 131) ammatti (kieli: suomi, sivulla: 121) ankea (kieli: suomi, sivulla: 121) ansa(i)ta (kieli: suomi, sivulla: 121) ansas (kieli: suomi, sivulla: 121) apara (kieli: suomi, sivulla: 121) apila (kieli: suomi, sivulla: 123) astuva (kieli: suomi, sivulla: 121) atrain, ahrain (kieli: suomi, sivulla: 131) autio (kieli: suomi, sivulla: 121) autuas (kieli: suomi, sivulla: 121) avea (kieli: suomi, sivulla: 131) avio (kieli: suomi, sivulla: 121) hahta (kieli: suomi, sivulla: 121) hahtuva (kieli: suomi, sivulla: 121) hakkula (kieli: suomi, sivulla: 121) hallita (kieli: suomi, sivulla: 121) halme (kieli: suomi, sivulla: 121) harjus (kieli: suomi, sivulla: 121) hartia (kieli: suomi, sivulla: 121) helle (kieli: suomi, sivulla: 123) hidas (kieli: suomi, sivulla: 121) hipiä (kieli: suomi, sivulla: 121) huja (kieli: suomi, sivulla: 121) hulas (kieli: suomi, sivulla: 121) hulh|ava, -ova (kieli: suomi, sivulla: 121) huokea (kieli: suomi, sivulla: 121) huoma (kieli: suomi, sivulla: 121) huoma (kieli: suomi, sivulla: 122) huotra (kieli: suomi, sivulla: 121) hurskas (kieli: suomi, sivulla: 121) juko (kieli: suomi, sivulla: 121) juusto (kieli: suomi, sivulla: 121, 129) kaira (kieli: suomi, sivulla: 121) kait|a, -i (kieli: suomi, sivulla: 121) kale(h) (kieli: suomi, sivulla: 121) kaltio (kieli: suomi, sivulla: 121) kamppi (kieli: suomi, sivulla: 121) karsia (kieli: suomi, sivulla: 121) karsina (kieli: suomi, sivulla: 123) kasa (kieli: suomi, sivulla: 121) katras (kieli: suomi, sivulla: 121) kattara (kieli: suomi, sivulla: 121) katv|e, -i (kieli: suomi, sivulla: 121) kauha (kieli: suomi, sivulla: 123) kauto (kieli: suomi, sivulla: 121) kehto (kieli: suomi, sivulla: 121) keidas (kieli: suomi, sivulla: 121) keihäs (kieli: suomi, sivulla: 121) keli (kieli: suomi, sivulla: 123) kenno (kieli: suomi, sivulla: 121) keritä (kieli: suomi, sivulla: 121) kernas (kieli: suomi, sivulla: 121) kerp(p)o (kieli: suomi, sivulla: 121) kiiras (kieli: suomi, sivulla: 121) kiivas (kieli: suomi, sivulla: 121) kirma, kirmu (kieli: suomi, sivulla: 121) kuja(nen) (kieli: suomi, sivulla: 121) kulju (kieli: suomi, sivulla: 121) kullas (kieli: suomi, sivulla: 121) kumpu (kieli: suomi, sivulla: 121) kunnia (kieli: suomi, sivulla: 121) kuomina (kieli: suomi, sivulla: 131) kurt (kieli: viro, sivulla: 130) kutta (kieli: suomi, sivulla: 121) kuupan|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 121) kuva (kieli: suomi, sivulla: 121) kykäs (kieli: suomi, sivulla: 121) kyäs (kieli: suomi, sivulla: 121) kä(ä)rme (kieli: suomi, sivulla: 123) laata (kieli: suomi, sivulla: 121) lae, -s (kieli: suomi, sivulla: 121) lahto (kieli: suomi, sivulla: 123) laidun (kieli: suomi, sivulla: 121) laikka (kieli: suomi, sivulla: 121) laipio (kieli: suomi, sivulla: 121) laita (kieli: suomi, sivulla: 121) lakata (kieli: suomi, sivulla: 121) lannas (kieli: suomi, sivulla: 121) lantio (kieli: suomi, sivulla: 121) lattia (kieli: suomi, sivulla: 121) latua (kieli: suomi, sivulla: 124) launa (kieli: suomi, sivulla: 121) laupias (kieli: suomi, sivulla: 121) lautta (kieli: suomi, sivulla: 121) lehti (kieli: suomi, sivulla: 123) leivo (kieli: suomi, sivulla: 121) lenseä (kieli: suomi, sivulla: 121) leppä (kieli: suomi, sivulla: 123) leukojainen (kieli: suomi, sivulla: 121) levo (kieli: suomi, sivulla: 121) levä, -llään (kieli: suomi, sivulla: 121) liekko (kieli: suomi, sivulla: 121) lieko (kieli: suomi, sivulla: 121) lievä (kieli: suomi, sivulla: 121) liikkiö (kieli: suomi, sivulla: 121) liina (kieli: suomi, sivulla: 121) liiva (kieli: suomi, sivulla: 121) loma (kieli: suomi, sivulla: 124) louhi, -atar (kieli: suomi, sivulla: 121) luote (kieli: suomi, sivulla: 121) lääva (kieli: suomi, sivulla: 131) maha (kieli: suomi, sivulla: 121) malja (kieli: suomi, sivulla: 121) mallas, maltaat (kieli: suomi, sivulla: 121) malto (kieli: suomi, sivulla: 121) marhaminta (kieli: suomi, sivulla: 121) marsio (kieli: suomi, sivulla: 121) meruta (kieli: suomi, sivulla: 121) mitta (kieli: suomi, sivulla: 121) monni (kieli: suomi, sivulla: 121) murha (kieli: suomi, sivulla: 121) murkina (kieli: suomi, sivulla: 121) myyriäinen (kieli: suomi, sivulla: 121) napa|kairi, -koira (kieli: suomi, sivulla: 121) nappula (kieli: suomi, sivulla: 121) narkka (kieli: suomi, sivulla: 121) nasta (kieli: suomi, sivulla: 121) nauta (kieli: suomi, sivulla: 121, 131) nauttia (kieli: suomi, sivulla: 121) nuode (kieli: suomi, sivulla: 121) nuora (kieli: suomi, sivulla: 121) nuotia (kieli: suomi, sivulla: 121) nypätä (kieli: suomi, sivulla: 121) pade (kieli: suomi, sivulla: 121) paidata (kieli: suomi, sivulla: 121) paita (kieli: suomi, sivulla: 121) paittilas (kieli: suomi, sivulla: 121) pallo (kieli: suomi, sivulla: 121) palsi : paltta (kieli: suomi, sivulla: 121, 122) paltti (kieli: suomi, sivulla: 121) pankk|o, -u (kieli: suomi, sivulla: 121) panko (kieli: suomi, sivulla: 121) panti|o, -a (kieli: suomi, sivulla: 121) panu (kieli: suomi, sivulla: 123) parila (kieli: suomi, sivulla: 121) pelu, pelu(t) (kieli: suomi, sivulla: 123) perhana (kieli: suomi, sivulla: 121) pihatto (kieli: suomi, sivulla: 121) piirakka, piirkka (kieli: suomi, sivulla: 131) porras (kieli: suomi, sivulla: 121) pullo (kieli: suomi, sivulla: 121) purilas (kieli: suomi, sivulla: 121) pyrkiä (kieli: suomi, sivulla: 121, 122) raate (kieli: suomi, sivulla: 121, 122) raavas (kieli: suomi, sivulla: 121) rainta (kieli: suomi, sivulla: 123) raippa (kieli: suomi, sivulla: 121) raita (kieli: suomi, sivulla: 121) raiv|o, -a (kieli: suomi, sivulla: 121) raivata (kieli: suomi, sivulla: 121) rakas (kieli: suomi, sivulla: 121) rauma (kieli: suomi, sivulla: 121) raura (kieli: suomi, sivulla: 121) ravata (kieli: suomi, sivulla: 131) ravita (kieli: suomi, sivulla: 131) reipas (kieli: suomi, sivulla: 121) reki (kieli: suomi, sivulla: 124) rievä (kieli: suomi, sivulla: 121) riima (kieli: suomi, sivulla: 121) riima (kieli: suomi, sivulla: 122) riutta (kieli: suomi, sivulla: 121) routa (kieli: suomi, sivulla: 123) ruho (kieli: suomi, sivulla: 121) ruhtinas (kieli: suomi, sivulla: 121) runo (kieli: suomi, sivulla: 121) ruoke, ruokkeet (kieli: suomi, sivulla: 121) ruokko (kieli: suomi, sivulla: 121) rutja (kieli: suomi, sivulla: 121) ruto (kieli: suomi, sivulla: 121) rytö (kieli: suomi, sivulla: 121) räivä (kieli: suomi, sivulla: 121) saapra (kieli: suomi, sivulla: 121) saha (kieli: suomi, sivulla: 121) saih(v)o (kieli: suomi, sivulla: 121) saippua (kieli: suomi, sivulla: 121) sairas (kieli: suomi, sivulla: 121) sakko (kieli: suomi, sivulla: 121) sapra, sapro (kieli: suomi, sivulla: 121) saura (kieli: suomi, sivulla: 121) siivatta (kieli: suomi, sivulla: 131) siivilä (kieli: suomi, sivulla: 121) sikla (kieli: suomi, sivulla: 121) sima (kieli: suomi, sivulla: 121) siula (kieli: suomi, sivulla: 121) surku (kieli: suomi, sivulla: 121) tade (kieli: suomi, sivulla: 121) taika (kieli: suomi, sivulla: 121) taina (kieli: suomi, sivulla: 121) taivas (kieli: suomi, sivulla: 121) tanko (kieli: suomi, sivulla: 121) tappara (kieli: suomi, sivulla: 131) tarita (kieli: suomi, sivulla: 121) tarvas (kieli: suomi, sivulla: 123) tehdas (kieli: suomi, sivulla: 121) tel|a, -i (kieli: suomi, sivulla: 121) teljo (kieli: suomi, sivulla: 121) teura (kieli: suomi, sivulla: 121) tuhkuri (kieli: suomi, sivulla: 131) tuhto (kieli: suomi, sivulla: 121) tunkio (kieli: suomi, sivulla: 121) tuomita (kieli: suomi, sivulla: 121) tupas (kieli: suomi, sivulla: 121) turilas (kieli: suomi, sivulla: 121) turku (kieli: suomi, sivulla: 131) turu (kieli: suomi, sivulla: 131) tuulas (kieli: suomi, sivulla: 123) upea (kieli: suomi, sivulla: 121) uula (kieli: suomi, sivulla: 131) vaania (kieli: suomi, sivulla: 121) vahla (kieli: suomi, sivulla: 121) vanne (kieli: suomi, sivulla: 122) vantus (kieli: suomi, sivulla: 121) vaota (kieli: suomi, sivulla: 121) vartoa (kieli: suomi, sivulla: 121) vartoa (kieli: suomi, sivulla: 122) vaul|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 121, 122) verkil|ä, -ö (kieli: suomi, sivulla: 121, 122) vihvilä (kieli: suomi, sivulla: 123) viikko (kieli: suomi, sivulla: 121) virpoa (kieli: suomi, sivulla: 131) virsi (kieli: suomi, sivulla: 123) vuokra (kieli: suomi, sivulla: 121) vuota (kieli: suomi, sivulla: 123) väkä (kieli: suomi, sivulla: 121) äpräs (kieli: suomi, sivulla: 121, 122) äyräs (kieli: suomi, sivulla: 121, 122)