Segmentaation ongelmasta suomen kielen johto-opissa - Räisänen, Alpo (Virittäjä, 1979)
Über das Problem der Segmentation in der Derivationslehre des Finnischen (saksa) Kielenainekset ahastada (kieli: viro, sivulla: 175) ahava (kieli: suomi, sivulla: 168) ahavoida (kieli: suomi, sivulla: 168) ahavoitua (kieli: suomi, sivulla: 168) ahdas (kieli: suomi, sivulla: 175) ahdistaa (kieli: suomi, sivulla: 174, 176) ahdistaa (kieli: suomi, sivulla: 176) aidastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) ajeskella (kieli: suomi, sivulla: 171) alistaa (kieli: suomi, sivulla: 174, 175) altistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) anneksia (kieli: suomi, sivulla: 173) anneskella (kieli: suomi, sivulla: 171-173) anniskella (kieli: suomi, sivulla: 171-173) antaa (kieli: suomi, sivulla: 171, 172) arastaa (kieli: suomi, sivulla: 174-176) aristaa (kieli: suomi, sivulla: 174, 176) aristaa (kieli: suomi, sivulla: 176) arka (kieli: suomi, sivulla: 174) armastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) aukea (kieli: suomi, sivulla: 170) aukko (kieli: suomi, sivulla: 170) ava (kieli: suomi, sivulla: 170) ehjistää (kieli: suomi, sivulla: 174) Eke (kieli: suomi, sivulla: 169) eleksiä (kieli: suomi, sivulla: 173) eleskellä (kieli: suomi, sivulla: 171) emo (kieli: suomi, sivulla: 170) emä (kieli: suomi, sivulla: 170) ero (kieli: suomi, sivulla: 168) erota (kieli: suomi, sivulla: 168) erottaa (kieli: suomi, sivulla: 168) erottua (kieli: suomi, sivulla: 168) erästää (kieli: suomi, sivulla: 174) etsiskellä (kieli: suomi, sivulla: 171-173) etsiä (kieli: suomi, sivulla: 172) eukko (kieli: suomi, sivulla: 170) evästää (kieli: suomi, sivulla: 173) haeskella (kieli: suomi, sivulla: 171) hammastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) hammastaa (kieli: suomi, sivulla: 175) harjastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) harrastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) harvistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) hauska (kieli: suomi, sivulla: 174) hauskistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) heiteskellä (kieli: suomi, sivulla: 171) helastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) Helska (kieli: suomi, sivulla: 169) herkistää (kieli: suomi, sivulla: 174) hidastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) hoikistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) hoikistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) houkk|a, -io (kieli: suomi, sivulla: 170) houkko (kieli: suomi, sivulla: 170) hurjistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) hypellä (kieli: suomi, sivulla: 173) hyppäillä (kieli: suomi, sivulla: 173) hypätä (kieli: suomi, sivulla: 173) härmistää (kieli: suomi, sivulla: 174) illastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) ilmastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) Ipe (kieli: suomi, sivulla: 169) jaeskella (kieli: suomi, sivulla: 171) Jake (kieli: suomi, sivulla: 169) jakseskella (kieli: suomi, sivulla: 171) jalis (kieli: suomi, sivulla: 168) jalisti (kieli: suomi, sivulla: 168) jalkkis (kieli: suomi, sivulla: 169) Jokke (kieli: suomi, sivulla: 169) Jokke (kieli: suomi, sivulla: 170) Jone (kieli: suomi, sivulla: 169) Jore (kieli: suomi, sivulla: 169) juhlistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) julkinen (kieli: suomi, sivulla: 169) julkkis (kieli: suomi, sivulla: 169) julma (kieli: suomi, sivulla: 174) julmistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) juo|pa, -va (kieli: suomi, sivulla: 170) juoppo (kieli: suomi, sivulla: 170) jyrkistää (kieli: suomi, sivulla: 174) jänistää (kieli: suomi, sivulla: 175) jäykistää (kieli: suomi, sivulla: 174) kadota (kieli: suomi, sivulla: 168) kadottaa (kieli: suomi, sivulla: 168) kaiveskella (kieli: suomi, sivulla: 171) kakkonen (kieli: suomi, sivulla: 170, 171) kalastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kallistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) kanneksia (kieli: suomi, sivulla: 172) kanneksia (kieli: suomi, sivulla: 173) kannella (kieli: suomi, sivulla: 172) kanneskella (kieli: suomi, sivulla: 171) kanniskella (kieli: suomi, sivulla: 171) kantaa (kieli: suomi, sivulla: 172) kaplastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) karista (kieli: suomi, sivulla: 175) karistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) karitsa (kieli: suomi, sivulla: 170) karkko (kieli: suomi, sivulla: 170) karsastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) Karska (kieli: suomi, sivulla: 169) karvastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) kato (kieli: suomi, sivulla: 168) kauneus (kieli: suomi, sivulla: 173) kaunis (kieli: suomi, sivulla: 173) kaunistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) kauris (kieli: suomi, sivulla: 168) kauris (kieli: suomi, sivulla: 169) keihästää (kieli: suomi, sivulla: 173) keihästää (kieli: suomi, sivulla: 175) keikistää (kieli: suomi, sivulla: 174) keikkaselkä (kieli: suomi, sivulla: 174) Keke (kieli: suomi, sivulla: 169) kelastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kellastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kelta (kieli: suomi, sivulla: 174) kesti (kieli: suomi, sivulla: 168) kestittää (kieli: suomi, sivulla: 168) kestitä (kieli: suomi, sivulla: 168) kielastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) kinastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kinnastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) kirkastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) kohdistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kokastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kolkka (kieli: suomi, sivulla: 170) kolkko (kieli: suomi, sivulla: 170) kontistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kopristaa (kieli: suomi, sivulla: 174) koris (kieli: suomi, sivulla: 168) koristi (kieli: suomi, sivulla: 168) koukistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) koukk|a, -u (kieli: suomi, sivulla: 174) kouristaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kovistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kurjistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) Kuske (kieli: suomi, sivulla: 169) Kuske (kieli: suomi, sivulla: 170) kuukistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kuulastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) kuva (kieli: suomi, sivulla: 173) kuvas (valokuvaustermi) (kieli: suomi, sivulla: 173) kuvas (valokuvaustermi) (kieli: suomi, sivulla: 174) kuvastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) kuvastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) kyllältä (kieli: suomi, sivulla: 174) kyllästää (kieli: suomi, sivulla: 174) kyykistää (kieli: suomi, sivulla: 174) kyykällään (kieli: suomi, sivulla: 174) kyyristäitä, kyyristää (kieli: suomi, sivulla: 174) kyyrä (kieli: suomi, sivulla: 174) kyästää (kieli: suomi, sivulla: 173) kyömistää (kieli: suomi, sivulla: 174) kyömänokka (kieli: suomi, sivulla: 174) käpristää (kieli: suomi, sivulla: 174) kättö (kieli: suomi, sivulla: 170) käyristää (kieli: suomi, sivulla: 174) köntistää (kieli: suomi, sivulla: 174) köyristää (kieli: suomi, sivulla: 174) laillistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) laiskistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) laulaa (kieli: suomi, sivulla: 172) lauleksia (kieli: suomi, sivulla: 173) laulella (kieli: suomi, sivulla: 171) laulella (kieli: suomi, sivulla: 172) lauleskella (kieli: suomi, sivulla: 171) laususkella (kieli: suomi, sivulla: 171) lavastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) lennellä (kieli: suomi, sivulla: 171) lentis (kieli: suomi, sivulla: 168) lipastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) liukastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) longallaan (kieli: suomi, sivulla: 174) longistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) loukka (kieli: suomi, sivulla: 170) loukko (kieli: suomi, sivulla: 170) lounastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) luikka (kieli: suomi, sivulla: 170) luikko, luiko (kieli: suomi, sivulla: 170) lysmistää (kieli: suomi, sivulla: 174) Make (kieli: suomi, sivulla: 169) makseskella (kieli: suomi, sivulla: 171) mallastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) marjastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) marjastaa (kieli: suomi, sivulla: 175) mestis (kieli: suomi, sivulla: 168) metsästää (kieli: suomi, sivulla: 174) miehkonen (kieli: suomi, sivulla: 171) miekkonen (kieli: suomi, sivulla: 171) mutkistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) mutkistaa (kieli: suomi, sivulla: 176) mykistää (kieli: suomi, sivulla: 174) nahkasiip|i, -po (kieli: suomi, sivulla: 170) naikkonen (kieli: suomi, sivulla: 171) naurella (kieli: suomi, sivulla: 172) naureskella (kieli: suomi, sivulla: 171) naureskella (kieli: suomi, sivulla: 172) neikko (kieli: suomi, sivulla: 170) neiti (kieli: suomi, sivulla: 170) nelistää (kieli: suomi, sivulla: 174) neljä (kieli: suomi, sivulla: 174) nenästää (kieli: suomi, sivulla: 174) norjist|aa, -ua (kieli: suomi, sivulla: 174) nuoskistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) nuristaa (kieli: suomi, sivulla: 174) nurja (kieli: suomi, sivulla: 174) nyrpistää (kieli: suomi, sivulla: 174) nyrppänenä (kieli: suomi, sivulla: 174) nöyristää (kieli: suomi, sivulla: 174) ohja (kieli: suomi, sivulla: 174) ohjas (kieli: suomi, sivulla: 174) ohjastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) oikko (kieli: suomi, sivulla: 170) oinas (kieli: suomi, sivulla: 170) oksa (kieli: suomi, sivulla: 174) oksas (kieli: suomi, sivulla: 174) oksastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) olastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) omistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) opastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) orastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) orjistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) orkko (kieli: suomi, sivulla: 170) paineskella (kieli: suomi, sivulla: 171) Pake (kieli: suomi, sivulla: 170) palastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) paljastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) pappeus (pappius) (kieli: suomi, sivulla: 173) pappi (kieli: suomi, sivulla: 173) pappius (kieli: suomi, sivulla: 173) Pate (kieli: suomi, sivulla: 170) Pave (kieli: suomi, sivulla: 170) pelkistää (kieli: suomi, sivulla: 174) pensastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) Pepe (kieli: suomi, sivulla: 169) Pepe (kieli: suomi, sivulla: 170) peseskellä (kieli: suomi, sivulla: 171) pesis (kieli: suomi, sivulla: 168) pesisti (kieli: suomi, sivulla: 168) Pete (kieli: suomi, sivulla: 169) Pete (kieli: suomi, sivulla: 170) pii (kieli: suomi, sivulla: 170) piikko (kieli: suomi, sivulla: 170) pilkistää (kieli: suomi, sivulla: 174) pilkka (kieli: suomi, sivulla: 174) pitkistää (kieli: suomi, sivulla: 174) poppis (kieli: suomi, sivulla: 169) porrastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) puhastada (kieli: viro, sivulla: 175) puhdas (kieli: suomi, sivulla: 175) puhdastaa (kieli: suomi, sivulla: 175) puhdastaa (kieli: suomi, sivulla: 176) puhdistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) puhdistaa (kieli: suomi, sivulla: 176) pulskistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) pura (kieli: suomi, sivulla: 174) puras (kieli: suomi, sivulla: 174) purastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) pureksia (kieli: suomi, sivulla: 172) pureksia (kieli: suomi, sivulla: 173) pureskella (kieli: suomi, sivulla: 172) pureskella (kieli: suomi, sivulla: 173) purra (kieli: suomi, sivulla: 172) pylvästää (kieli: suomi, sivulla: 173) pyrästää (kieli: suomi, sivulla: 173) pyöristää (kieli: suomi, sivulla: 174) pääkkö (kieli: suomi, sivulla: 170) raaist|aa, -uttaa, -ua (kieli: suomi, sivulla: 174) rahastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) raikastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) raitistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) raittius (kieli: suomi, sivulla: 173) rakastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) Rane (kieli: suomi, sivulla: 169) ranskis (kieli: suomi, sivulla: 168) raukkis (kieli: suomi, sivulla: 168) rengastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) Repe (kieli: suomi, sivulla: 169) rikastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) rinnastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) Ripe (kieli: suomi, sivulla: 169) ruisk|a, -is (kieli: suomi, sivulla: 168) ruisk|a, -is (kieli: suomi, sivulla: 169) rumistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) runnistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) rynnistää (kieli: suomi, sivulla: 174) rynnistää (kieli: suomi, sivulla: 176) rynnäs (kieli: suomi, sivulla: 175) saalistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) saapastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) sairastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) sakea, sakka (kieli: suomi, sivulla: 170) samastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) sanastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) sanka, sankea (kieli: suomi, sivulla: 170) sankea (kieli: suomi, sivulla: 170) sankka, sankko (kieli: suomi, sivulla: 170) sanko (kieli: suomi, sivulla: 170) seivästää (kieli: suomi, sivulla: 173) sievistää (kieli: suomi, sivulla: 174) siipi (kieli: suomi, sivulla: 170) silkka (kieli: suomi, sivulla: 170) silkko (kieli: suomi, sivulla: 170) sinistää (kieli: suomi, sivulla: 175) sisar (kieli: suomi, sivulla: 170) sisko (kieli: suomi, sivulla: 170, 171) sitkastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) soikea (kieli: suomi, sivulla: 170) soikko (kieli: suomi, sivulla: 170) sokea (kieli: suomi, sivulla: 170) sokko (kieli: suomi, sivulla: 170) somistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) sor|ea, -ja (kieli: suomi, sivulla: 174) sorastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) soristaa (kieli: suomi, sivulla: 174) sorsastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) soudeskella (kieli: suomi, sivulla: 171) soukistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) suojastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) suoristaa (kieli: suomi, sivulla: 174) suukko (kieli: suomi, sivulla: 170) suulastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) suunnastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) suunnista|a, -utua (kieli: suomi, sivulla: 174) sympaattinen (kieli: suomi, sivulla: 169) symppis (kieli: suomi, sivulla: 169) synkistää (kieli: suomi, sivulla: 174) Tale (kieli: suomi, sivulla: 169) Tare (kieli: suomi, sivulla: 169) tarkastaa (kieli: suomi, sivulla: 174-176) tarkistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) tarkistaa (kieli: suomi, sivulla: 176) tehdastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) teristää (kieli: suomi, sivulla: 174) teristää (kieli: suomi, sivulla: 176) terä (kieli: suomi, sivulla: 174) teräs (kieli: suomi, sivulla: 174) terästää (kieli: suomi, sivulla: 174, 176) teurastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) tiivistää (kieli: suomi, sivulla: 175) tohkonen (kieli: suomi, sivulla: 171) tokkonen (kieli: suomi, sivulla: 171) tuimistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) tukistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) tuohi (kieli: suomi, sivulla: 170) tuohkonen, tuokkonen (kieli: suomi, sivulla: 170) tuohkonen, tuokkonen (kieli: suomi, sivulla: 171) tuokko (kieli: suomi, sivulla: 170) tuokkonen (kieli: suomi, sivulla: 170) tupastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) tuulastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) tyhmistää (kieli: suomi, sivulla: 174) tylpistää (kieli: suomi, sivulla: 174) tylsistää (kieli: suomi, sivulla: 174) tympeytyä (kieli: suomi, sivulla: 173) tympeä (kieli: suomi, sivulla: 173) tympiytyä (kieli: suomi, sivulla: 173) tyrmistää (kieli: suomi, sivulla: 174) ukko (kieli: suomi, sivulla: 170) uljastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) uros (kieli: suomi, sivulla: 170) uurastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) vahvistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) valjastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) valk(k)o (kieli: suomi, sivulla: 170) valkea (kieli: suomi, sivulla: 170) valm|eus, -ius (kieli: suomi, sivulla: 173) valm|ius, -eus (kieli: suomi, sivulla: 173) valmis (kieli: suomi, sivulla: 173) valmistaa (kieli: suomi, sivulla: 175) vankistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) varastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) varmistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) varrastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) varvastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) vaurastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) veikk|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 170) veli (kieli: suomi, sivulla: 170) vero (kieli: suomi, sivulla: 168) verotta (kieli: suomi, sivulla: 168) viekastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) vierast|aa, -ella (kieli: suomi, sivulla: 173) vilkastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) villikset (kieli: suomi, sivulla: 168) vilvastaa (kieli: suomi, sivulla: 173) vitsa (kieli: suomi, sivulla: 174) vitsas (kieli: suomi, sivulla: 174) vitsastaa (kieli: suomi, sivulla: 174) voi (kieli: suomi, sivulla: 170) voikko (kieli: suomi, sivulla: 170) voimistaa (kieli: suomi, sivulla: 174) vääristää (kieli: suomi, sivulla: 174) vääristää (kieli: suomi, sivulla: 176) väärä (kieli: suomi, sivulla: 174) ykkö(nen) (kieli: suomi, sivulla: 170) ykkö(nen) (kieli: suomi, sivulla: 171) ylistää (kieli: suomi, sivulla: 174) ylvästää (kieli: suomi, sivulla: 173) yökkö (kieli: suomi, sivulla: 170)