Rakenne saada (tulla) tehdyksi tehtyä puhutussa kielessä - Mielikäinen, Aila (Virittäjä, 1984)
Kielenainekset -ko, -kö (kieli: suomi, sivulla: 138-139) saada tehdyksi (kieli: suomi, sivulla: 136-138) saada tehneeksi, tehneen (kieli: suomi, sivulla: 137) saada tehtyä (kieli: suomi, sivulla: 136-138) tulla tehdyksi (kieli: suomi, sivulla: 136-138) tulla tehneeksi (