Martin Fogel Johannes Sajnovicsin edeltäjänä - Wis-Murena, Cristina (Virittäjä, 1989)
Martin Fogel als Vorläufer des Johannes Sajnovics (saksa) Kielenainekset flikantrontti (kieli: suomi, sivulla: 4) jänne (kieli: suomi, sivulla: 8) kaklema (kieli: viro, sivulla: 8) miniä (kieli: suomi, sivulla: 8) repo (kieli: suomi, sivulla: 8) öörfiila (kieli: suomi, sivulla: 7)