Muodon ja funktion suhteesta itämerensuomen verbinjohtimistossa - Laakso, Johanna (Virittäjä, 1989)
On the relationship between form and function in the Baltic-Finnic system of verbal derivative suffixes (englanti) Kielenainekset ajatella (kieli: suomi, sivulla: 64) aura (kieli: suomi, sivulla: 63) aurata (kieli: suomi, sivulla: 63) hyppiä (kieli: suomi, sivulla: 54, 63) hypätä (kieli: suomi, sivulla: 54, 63) ikonismi (kieli: suomi, sivulla: 51) kukka (kieli: suomi, sivulla: 63) kukkia (kieli: suomi, sivulla: 63) modifioija (kieli: suomi, sivulla: 52) muuntaja (kieli: suomi, sivulla: 52) muuttaja (kieli: suomi, sivulla: 52) paiskata (kieli: suomi, sivulla: 54) paiskoa (kieli: suomi, sivulla: 54) seurausvaikutus (kieli: suomi, sivulla: 60) võitlema (kieli: viro, sivulla: 64)