Åbo Akademin suomen kielen laitoksen Fennistica-sarja - Laalo, Klaus (Virittäjä, 1989)
Kirja-arvio Ingo, Rune: Kääntämisen teoriaa ja sen sovellusta Kielenainekset -lainen (kieli: suomi, sivulla: 92) -mainen (kieli: suomi, sivulla: 92) -moinen (kieli: suomi, sivulla: 92) dosentti (kieli: suomi, sivulla: 97) kappala (kieli: suomi, sivulla: 91) kave(e)rata (kieli: suomi, sivulla: 97) korva (kieli: suomi, sivulla: 97)