Otsikko pettää - Laakso, Johanna (Virittäjä, 1989)
Kirja-arvio Nahkola, Kari: Suomen kielen tyyppioppia Kielenainekset hajontaedustus (kieli: suomi, sivulla: 140) horjuntaedustus (kieli: suomi, sivulla: 140) kahdeksan (kieli: suomi, sivulla: 142) kolmetoista (kieli: suomi, sivulla: 142) sekaedustus (kieli: suomi, sivulla: 140) sisävokaalit (kieli: suomi, sivulla: 140) viisineljättä (kieli: suomi, sivulla: 142) yhdeksän (kieli: suomi, sivulla: 142) ylilasku (kieli: suomi, sivulla: 142) äärivokaalit (kieli: suomi, sivulla: 140)