Porin murretta - Maamies, Sari (Virittäjä, 1989)
Kirja-arvio Eskola, Paula: Porin murrekirja Kielenainekset skotsmanni (kieli: suomi, sivulla: 149) stikku (kieli: suomi, sivulla: 149) telefoonistolppa (kieli: suomi, sivulla: 149)