Nimistä ja nimistöntutkimuksesta - Stenhammar, Eeva-Liisa (Virittäjä, 1989)
Kirja-arvio Kiviniemi, Eero & Pitkänen, Ritva Liisa Pitkänen (toim.): (Kieli 2. Kielenainekset -la, lä (kieli: suomi, sivulla: 150) Antinmatinantti (kieli: suomi, sivulla: 151) Antinmatti (kieli: suomi, sivulla: 151) Asp (kieli: suomi, sivulla: 151) Eklund (kieli: suomi, sivulla: 151) Friberg (kieli: suomi, sivulla: 151) Gren (kieli: suomi, sivulla