Insinöörikielen lähteillä - Kauppinen, Anneli (Virittäjä, 2002)
Kirja-arvio Julkunen, Jorma: Vieras ja oma teksti kohtaavat insinöörityössä. Mitä lähteiden käyttö osoittaa ammattikouluinsinöörin asiantuntijuudesta ja osaamisesta?