Indoeurooppalaiset ajot - kreikkalainen viritys - Nyman, Martti (Virittäjä, 2002)
Kirja-arvio Anttila, Raimo: Greek and Indo-European etymology in action. Proto-Indo-European: *ag- Kielenainekset oja (kieli: suomi, sivulla: 617) Suomi (kieli: suomi, sivulla: 617)