Kertomuksen voima - Kauppinen, Anneli (Virittäjä, 2003)
Kirja-arvio Halonen, Mia: Kertominen terapian välineenä. Tutkimus vuorovaikutuksesta myllyhoidon ryhmäterapiassa Kielenainekset -s (kieli: suomi, sivulla: 284) alkoholisti (kieli: suomi, sivulla: 284) et(tä) (kieli: suomi, sivulla: 284) joo (kieli: suomi, sivulla: 284) juoda (kieli: suomi, sivulla: 284) juoppo (kieli: suomi, sivulla: 284) mut(ta) (kieli: suomi, sivulla: 284) ottaa