Opiskelijat tekstintutkijoina - Honkanen, Suvi (Virittäjä, 2003)
Kirja-arvio Aalto, Seija & Nieminen, Laura & Onikki-Rantajääskö, Tiina & Tonteri, Päivi & Vuorilampi, Marja & Väyrynen, Liisa (toim.): Kielen kirjoa. Tekstintutkimus tutuksi