Mistä puhumme, kun puhumme kielestä? - Mäntynen, Anne (Virittäjä, 2003)
Kielenainekset hämärä (kieli: suomi, sivulla: 390) hämärä (kieli: suomi, sivulla: 391) monimerkityksinen (kieli: suomi, sivulla: 390) monitulkintainen (kieli: suomi, sivulla: 390) neekeri (kieli: suomi, sivulla: 390) outo (kieli: suomi, sivulla: 391) tipahtaa (kieli: suomi, sivulla: 387) tippua (kieli: suomi, sivulla: 387)