Normiriemuko valtasi meidät? Fennistin asiantuntijuus suurelle yleisölle suunnatuissa kielijutuissa - Mantila, Harri (Virittäjä, 2004)
Kirja-arvio Mäntynen, Anne: Miten kielestä kerrotaan. Kielijuttujen retoriikkaa