Kyselytestit merkityksen tutkimisessa - Pajusalu, Renate (Virittäjä, 2006)
Kirja-arvio Vanhatalo, Ulla: Kyselytestit synonymian selvittämisessä. Sanastotietoutta kielenpuhujilta sähköiseen sanakirjaan