Anaforinen pronomini ja puhutun kielen arkkitehtuuri - Lautenbacher, Olli Philippe (Virittäjä, 2007)
Kirja-arvio Duvallon, Outi: Le pronom anaphorique et l’architecture de l’oral en finnois et en français