Tutkimus venäjän kielen minimipalautepartikkeleista - Pajusalu, Renate (Virittäjä, 2007)
Kirja-arvio Paukkeri, Pirkko: Реципиент в русском разговоре: О распределении функций между ответами »да», »ну» и »так»