Näkökulmia Agricolaan: kirja, sanoma, kieli - Nordlund, Taru (Virittäjä, 2007)
Kirja-arvio Heininen, Simo: Mikael Agricola. Elämä ja teokset; Häkkinen, Kaisa (toim.): Mikael Agricola. Abckiria. Kriittinen editio