Demonstratiivit keskustelussa: uusia näkökulmia perinteiseen tutkimusaiheeseen - Pajusalu, Renate (Virittäjä, 2007)
Kirja-arvio Etelämäki, Marja: Toiminta ja tarkoite. Tutkimus suomen pronominista tämä