Vuorovaikutusta lääkärin vastaanotolla - Lindholm, Camilla (Virittäjä, 2008)
Kirja-arvio Heritage, John & Maynard, Douglas W. (toim.): Communication in medical care. Interaction between primary care physicians and patients