Fokuksessa suomalainen nimistöntutkimus - Hoffmann, István (Virittäjä, 2015)
Arvioitu teos: Terhi Ainiala, Minna Saarelma & Paula Sjöblom: Names in focus. An introduction to Finnish onomastics. Helsinki: Finnish Literature Society 2012. 285 s. ISBN 978-952-222-387-6.