Tulkkausta arjessa ja ammatissa - Hokkanen, Sari (Virittäjä, 2015)
Arvioidut teokset: María Jesús Blasco Mayor & María Amparo Jiménez Ivars (toim.): Interpreting naturally. A tribute to Brian Harris. Bern: Peter Lang 2011. 242 s. ISBN 978-3-03430588-4. María Amparo Jiménez Ivars & María Jesús Blasco Mayor (toim.): Interpreting Brian Harris. Recent developments in translatology. Bern: Peter Lang 2012. 243 s. ISBN 978-3-0343-0589-1.