Affekti ja emootio vuorovaikutuksen tutkijoiden tarkastelussa - Rauniomaa, Mirka (Virittäjä, 2015)
Arvioitu teos: Anssi Peräkylä & Marja-Leena Sorjonen (toim.): Emotion in interaction. Oxford: Oxford University Press 2012. 320 s. ISBN 978-0-19-973073-5.