Monipuolista pyyntötutkimusta yksissä kansissa - Rouhikoski, Anu (Virittäjä, 2015)
Arvioitu teos: Paul Drew & Elizabeth Couper-Kuhlen (toim.): Requesting in social interaction. Studies in Language and Social Interaction 26. Amsterdam: John Benjamins 2014. 371 s. ISBN 97890 272 2636 5.