Aamiaiskahvilasta ötökkätarjontaan. Suomen kirjoitetun yleiskielen morfosyntaktisten yhdyssanarakenteiden produktiivisuus - Tyysteri, Laura (Virittäjä, 2015)
Laura Tyysterin suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin 5. syyskuuta 2015 Turun yliopistossa. Vastaväittäjänä toimi professori Klaus Laalo Tampereen yliopistosta ja kustoksena professori Kaisa Häkkinen. Laura Tyysteri: Aamiaskahvilasta ötökkätarjontaan. Suomen kirjoitetun yleiskielen morfosyntaktisten yhdyssanarakenteiden produktiivisuus. Annales Universitatis Turkuensis. Sarja C Scripta Lingua Fennica Edita, osa 408. Turku: Turun yliopisto 2015. Väitöskirja on luettavissa osoitteessa http://www.doria.fi/handle/10024/113113.