Tyylitellen. Nuorten kielelliset resurssit ja kielen sosiaalinen indeksisyys monietnisessä Helsingissä - Lehtonen, Heini (Virittäjä, 2015)
Heini Lehtosen suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin 22. elokuuta 2015 Helsingin yliopistossa. Vastaväittäjänä toimi professori Sirpa Leppänen Jyväskylän yliopistosta ja kustoksena professori Jyrki Kalliokoski. Heini Lehtonen: Tyylitellen. Nuorten kielelliset resurssit ja kielen sosiaalinen indeksisyys monietnisessä Helsingissä. Helsinki: Helsingin yliopisto 2015. Väitöskirja on luettavissa osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-1333-7.