Suomen ja ruotsin kielipolitiikkaa ja kielipolitiikan teoriaa kansainväliselle yleisölle - Kankaanpää, Salli (Virittäjä, 2016)
Arvioitu teos: Mia Halonen, Pasi Ihalainen & Taina Saarinen (toim.): Language policies in Finland and Sweden. Interdisciplinary and multi-sited comparisons