Tuhti opas kielenhuollosta - Palander, Marjatta (Virittäjä, 2016)
Arvioitu teos Kielitoimiston kielioppiopas. Kotimaisten kielten keskuksen julkaisuja 175. Helsinki: Kotimaisten kielten keskus 2015. 408 s. isbn 978-952-5446-86-9.