Hyviä pointteja. Vuorovaikutus vertaisten kesken institutionaalisessa verkkokeskustelussa - Kääntä, Liisa (Virittäjä, 2016)
Liisa Käännän nykysuomen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Vaasan yliopistossa 29. lokakuuta 2016. Vastaväittäjänä toimi professori Liisa Tainio Helsingin yliopistosta ja kustoksena professori Esa Lehtinen. Liisa Kääntä: Hyviä pointteja. Vuorovaikutus vertaisten kesken institutionaalisessa verkkokeskustelussa. Acta Wasaensia 359. Kielitiede 50. Vaasa: Vaasan yliopisto. Väitöskirja on luettavissa osoitteessa http://www.uva.fi/materiaali/pdf/isbn_978-952-476-701-9.pdf