Suomalaisen kulttuurin kerroksien ja kehityslinjojen ansiokas avaaja - Grönstrand, Heidi (Virittäjä, 2011)
[Aleksis Kivi: Nummisuutarit. Kriittinen editio. Toim. Jyrki Nummi, Sakari Katajamäki, Ossi Kokko & Petri Lauerma]