Kurkistus yliopistojen puheviestinnän opetuksen perusteisiin - Hollanti, Katariina (Virittäjä, 2011)
[Merja Almonkari & Pekka Isotalus (toim.): Akateeminen puheviestintä. Kuinka opettaa puheviestintää yliopisto-opiskelijoille?]