Mahdollisuuksien rajoissa: Neksusanalyysi suomen kielen oppimisesta siivoustyössä - Strömmer, Maiju (Virittäjä, 2018)
Maiju Strömmerin suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Jyväskylän yliopistossa 15. joulukuuta 2017. Vastaväittäjänä toimi dosentti Leena Kuure Oulun yliopistosta ja kustoksena professori Minna Suni. Maiju Strömmer: Mahdollisuuksien rajoissa. Neksusanalyysi suomen kielen oppimisesta siivoustyössä. Jyväskylä Studies in Humanities 336. Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto 2017. Kirja on luettavissa osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-7265-3