Nollapersoonalause suomessa ja virossa. Tutkimus kirjoitetun kielen aineistosta - Jokela, Hanna (Virittäjä, 2012)
Hanna Jokelan suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Turun yliopistossa 14. huhtikuuta 2012. Vastaväittäjänä toimi tohtori Liina Lindström Tarton yliopistosta ja kustoksena professori Marja-Liisa Helasvuo. Hanna Jokela: Nollapersoonalause suomessa ja virossa. Tutkimus kirjoitetun kielen aineistosta. Annales Universitatis Turkuensis C 334. Turku: Turun yliopisto 2012. Kirja on luettavissa myös verkkojulkaisuna osoitteessa: http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-4912-0