Rakenne, tilanne ja kohteliaisuus. Pyynnöt S2-oppikirjoissa ja autenttisissa keskusteluissa - Tanner, Johanna (Virittäjä, 2012)
Johanna Tannerin suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Helsingin yliopistossa 13. huhtikuuta 2012. Vastaväittäjänä toimi professori Pirkko Muikku-Werner Itä-Suomen yliopistosta ja kustoksena professori Jyrki Kalliokoski. Johanna Tanner: Rakenne, tilanne ja kohteliaisuus. Pyynnöt S2-oppikirjoissa ja autenttisissa keskusteluissa. Helsinki: Suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos, Helsingin yliopisto 2012. Kirja on luettavissa myös verkkojulkaisuna osoitteessa: http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-10-7903-0.