Eräs kuollut denominaalijohdin. II, III - Tunkelo, E. A. (Virittäjä, 1933)
Kielenainekset heijä (kieli: suomi, sivulla: 20) Heiniä (kieli: suomi, sivulla: 19) hiukka (kieli: suomi, sivulla: 20) Hiukkaa (kieli: suomi, sivulla: 19) Ilomantsi (kieli: suomi, sivulla: 15) Inkeri (kieli: suomi, sivulla: 12) Kalaja (kieli: suomi, sivulla: 10) Kalliala, Kallila (kieli: suomi, sivulla: 18) ke, kea, kea (kieli: viro, sivulla: 24) kekä (kieli: suomi, sivulla: 24) kirkonväki (kieli: suomi, sivulla: 27) Koider (kieli: suomi, sivulla: 15) Koita (kieli: suomi, sivulla: 15) Laiti(a)la (kieli: suomi, sivulla: 17) Leinilä, leiniälä (kieli: suomi, sivulla: 17) Loimaa (kieli: suomi, sivulla: 10) Loimijoki (kieli: suomi, sivulla: 10) Lopenjärvi (kieli: suomi, sivulla: 13) loppi (kieli: suomi, sivulla: 13) Maivia (kieli: suomi, sivulla: 18) me, mea, meä (kieli: viro, sivulla: 24) Megri(järvi) (kieli: suomi, sivulla: 15) meijä (kieli: suomi, sivulla: 20) meilä (kieli: suomi, sivulla: 20) mennä (kieli: suomi, sivulla: 24) metsännenä (kieli: suomi, sivulla: 27) meä (kieli: viro, sivulla: 24) mikä (kieli: suomi, sivulla: 24) niin (kieli: suomi, sivulla: 24) olla : oon (kieli: suomi, sivulla: 24) Paasi, Paasia (kieli: suomi, sivulla: 17) panna : paan (kieli: suomi, sivulla: 24) Pohjaa (kieli: suomi, sivulla: 16) si(i)ttä (kieli: suomi, sivulla: 24) siis, sis (kieli: viro, sivulla: 24) Soilaa (kieli: suomi, sivulla: 16) Soini (kieli: suomi, sivulla: 16) sonka (kieli: suomi, sivulla: 13) Sonkeri, -njärvi (kieli: suomi, sivulla: 12) Sopenjärvi (kieli: suomi, sivulla: 13) soppi (kieli: suomi, sivulla: 13) teijä (kieli: suomi, sivulla: 20) tulla (kieli: suomi, sivulla: 24) Villi, Villila, Villia (kieli: suomi, sivulla: 16) Vänni, Vänniä (kieli: suomi, sivulla: 17)